marți, 22 martie 2011

Sa alegem un nume !


Dupa cum stiti acest cerc de lectura nu are inca o denumire asa ca va invit pe toti sa propuneti cate un nume sau chiar mai multe. Orice idee este binevenita. Si nu uitati, fiti cat mai originali! La sfarsit vom alege 5 nume, iar din acestea 5, prin vot vom alege unul singur!

[Postati aici propunerile voastre]

7 comentarii:

Ciovica Ana- Maria spunea...

Buna!Dupa cum am spus si in parerea despre cele doua intalniri,am cateva sugestii:
Franturi/ Freamat/ Parfum de poveste. Sunt doar niste idei astept parerile
voastre.
Alina X D

Livia`` spunea...

Fragment de ganduri, O altfel de arta, O calatorie dulce, Numai lectura, Printre pagini alegorice... Acestea sunt numele care mi-au trecut prin minte si care dupa parerea mea ar putea fi potrivite pentru un minunat cerc de lectura. Sper sa va fie de ajutor !
Moise Livia XII F

Geanina Oprea spunea...

Multumim celor care au postat comentarii si propuneri pentru numele cercului nostru. Asteptam in continuare si alte propuneri, rugandu-i cu aceasta ocazie pe toti cei care au propus alte denumiri pe grupul Lecturiadei sa le posteze si pe blog.
Va propun si eu cateva denumiri: "Si totusi, LECTURA", "Poesis", "Lecturi de ciocolata".
Nu uitati, joi, 31 martie 2011, orele 19, la Cafeneaua "Ariel" de..."DANS(ul) CU O CARTE"! Va asteptam cu o noua..."provocare". Si, nu uitati, CITITI, BUCURATI-VA DE LECTURA!!!

Prof. Geanina Oprea

Grațiela spunea...

Felicitari pentru initiativa!

Anonim spunea...

M-am gândit pt "Raze de lectură" ; "Semne de poveste"; "Speranţe aşteptate"; "Vise însufleţite".

Mitza XI A spunea...

Sugrumat de vălul de tristețe ce singur am ales să port (și de dat jos, singur clar nu pot), m-am îndreptat spre unul din locurile în care puteam să mă descătușez. Citind comentariile voastre mi-am dat seama ca eu nu am postat mare lucru :-S...deeeeci mi-am zis să propun și eu câteva nume pentru cerc: „Regatul lecturii”, „Grădina cunoașterii”, „Alchimia sufletului” sau „Alchimia cuvintelor”, „Literare odisei”. Aștept cu aprinsă pasiune concertul trupei de symphonic metal „Epica” de marți și cea de-a treia întrunire a cercului de joi :X. Dacă nici aceste două zile nu reușesc să îmi redea pofta de viață și să spulbere monotonia și starea mea cenușie, înseamnă că nu există remediu :)). Vă mulțumesc pentru tot, pentru munca depusă, pentru faptul că dați culoare vieții unui biet nebun. Pe curând!!! P.S. http://www.youtube.com/watch?v=vFwHTNETEGs :D sper să vă placă și vouă...eu unul ador Epica.

radu stamate spunea...

M-am gandit la urmatoarele nume pentru cercul nostru de lectura: Grădina de cărți, Cărăușii cărților, Altarul cărților!